Logo 112NOF

Brandweer blust vreugdevuur Damwâld

DAMWÂLD – De brandweer kreeg woensdagavond een melding van een buitenbrand aan de Ds. Germswei. Ter plaatse bleek op de hoek met de Nieuwe Hale een vreugdevuur te zijn ontstoken. De brandweerlieden hadden het brandje vervolgens snel onder controle.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook