Logo 112NOF

Voertuigen in botsing op Rijksstraatweg (N355)

 

NOARDBURGUM – Maandagmiddag  kwamen op de Rijksstraatweg (N355) drie voertuigen met elkaar in botsing. Door onbekende oorzaak ging het ter hoogte van Zwartkruis mis, en botsten de voertuigen welke in dezelfde richting reden op elkaar. Omdat het in eerste instantie ernstig leek, werd er naast ambulance en politie ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse gekomen bleek het mee te vallen, een persoon is door ambulancepersoneel nagekeken maar bleek niet gewond. Bergingsbedrijf Boersma kwam met twee bergingsvoertuigen ter plaatse om de beschadigde voertuigen af te slepen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook