Logo 112NOF

Brandweer spoelt riool door na meldingen vreemde lucht

HURDEGARYP –  De brandweer heeft zondagavond op de Douwetille de riolering gespoeld, nadat er meldingen waren binnengekomen over een vreemde lucht. Eerder was ook al een medewerker van Stedin ter plaatse gekomen. Een aantal putten zijn door de brandweer geopend  en geïnspecteerd. Vermoedelijk is er benzine in het riool terecht gekomen wat de stank heeft veroorzaakt.

Foto´s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook