Logo 112NOF

Brandweer blust schoorsteenbrand Dokkum

DOKKUM – De brandweer kreeg zaterdag aan het begin van de avond een melding van een schoorsteenbrand aan de Oostersingel. Ter plaatse gekomen werd in de woning en van bovenaf het rookkanaal geïnspecteerd.  De brandweerlieden hadden de situatie vervolgens snel onder controle.

Foto’s Kevin van der Velde

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook