Logo 112NOF

Gewonde na incident met heftruck

OPENDE – Zaterdagmiddag is een persoon gewond geraakt na een incident met een heftruck.  Door onbekende oorzaak kantelde het voertuig bij werkzaamheden. Omdat er sprake was van  beknelling werden diverse hulpdiensten naar de Provincialeweg gestuurd. Nadat de brandweer het slachtoffer uit zijn benarde positie had bevrijd, werd deze per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Foto´s Corné van der Meer


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook