Logo 112NOF

Drie gewonden bij frontale botsing op H.M.Gerbrandywei(N361)

ANJUM – Vrijdagmiddag net voor drie uur zijn er op de H.M.Gerbrandywei(N361) drie personen gewond geraakt bij een frontale botsing, tussen een personenauto en een bestelbus. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, de weg tussen Anjum en Lauwersoog werd in beide richtingen afgesloten. De drie gewonden werden naar een ziekenhuis gebracht. De verkeersongevalsanalyse(VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan, om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Een bergingsbedrijf heeft de zwaarbeschadigde voertuigen geborgen.

Foto´s Ytzen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook