Logo 112NOF

Auto op de kop in de sloot, geen gewonden

RINSUMAGEAST – Een personenauto is dinsdagavond door nog onbekende oorzaak op de kop in de sloot beland langs de Klaarkamsterweg. De inzittende kon op eigen kracht het voertuig verlaten. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hebben de bestuurder gecontroleerd, op een nat pak na raakte deze niet gewond.

Foto’s Jeffrey Klaaijsen

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook