Logo 112NOF

Magnetron vat vlam in wooncentrum´t Suyderhuys

SURHUISTERVEEN – Dinsdag aan het eind van de middag werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij wooncentrum´t Suyderhuys. In een appartement bleek een magnetron vlam te hebben gevat. De meldkamer schaalde uit voorzorg op naar middelbrand. Bij het ter plaatse komen van de eerste brandweerlieden wisten ze het brandje vrij snel onder controle te krijgen, en bleek er verder geen assistentie van de opgeroepen collega’s nodig te zijn. De kamers en gangen werden door de brandweer geventileerd, de kamer waar het brandje woede zal volgens de brandweer voor langere tijd onbewoonbaar zijn.

Foto’s Veenstra Media

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook