Logo 112NOF

Auto over de kop op de Wester-Omwei Hurdegaryp

HURDEGARYP – Op de Wester-Omwei heeft maandagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval is een auto op zijn kop terecht gekomen en fors beschadigd geraakt. In een bocht ging het mis en verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig. Hierdoor raakte het voertuig in een slip en kwam uiteindelijk op zijn dak tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De bestuurder kon zelfstandig zijn voertuig verlaten en raakte niet gewond. De auto en een lantaarnpaal liepen forse schade op. De politie heeft tijdens het ongeval één rijstrook afgesloten voor het autoverkeer, sommige bestuurders reden door de afzetting heen. de politie heeft hier tegen opgetreden. Medewerkers van een bedrijf zijn ter plaatse gekomen en hebben de lantaarnpaal verwijderd. Een bergingsbedrijf heeft  de auto afgesleept.

Foto’s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook