Logo 112NOF

Auto op de kop in de sloot Bruggelaan (N358) Buitenpost

Buitenpost – Op de Bruggelaan (N358) bij Buitenpost is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto op de kop in een sloot geraakt. De bestuurder raakte licht gewond.
Het ongeval gebeurde omstreeks 05:03 uur. De politie en een ambulance werden ingezet. De bestuurder van de auto werd onderzocht in de ambulance en is daarna voor controle overgebracht naar ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten.

Een bestuurder van een andere auto, die bij het ongeval stond, werd aangehouden nadat hij een blaastest had gedaan bij de politie. Hij werd overgebracht naar het politiebureau in Burgum. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto’s Jelke Jongsma

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook