Logo 112NOF

Burgernet actie na ongeval Eastermar

EASTERMAR – De hulpdiensten werden vrijdagavond opgeroepen voor een persoon te water aan de Skulenboargerwei. Ter plaatse zou een fietser zijn geraakt door een auto, de auto kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. Echter was er van de fietser geen spoor meer te bekennen, en is deze mogelijk doorgereden. Volgens de bestuurder was de fietser niet van goed werkende verlichting voorzien, waardoor ze met elkaar in botsing waren gekomen. Via een Burgernet actie werd de fietser gevraagd zich te melden, dit bleef echter zonder resultaat. De politie vraagt de fietser zich te melden via 0900-8844.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook