Logo 112NOF

Boppewei weer open voor het verkeer

DE WESTEREEN – De werkzaamheden aan de Boppewei zijn vrijdagmorgen afgerond, het verkeer van en naar de Centrale As kunnen weer de normale route kiezen.  Werklieden waren hier vanaf 3 november bezig om een drempel aan te leggen, en nieuw asfalt op de brug aan te brengen. Bij de afslag naar de Djipswâl is rood asfalt aangelegd om het verkeer aan te geven dat er nog een afslag naar rechts zit. Later zullen nog enkele werkzaamheden worden verricht waar het verkeer enige hinder van kan ondervinden.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook