Logo 112NOF

Veel schade bij ongeval Burdaard

BURDAARD – Op het beruchte kruispunt Kolkhuizerweg met de Dokkumer Straatweg heeft donderdagochtend een verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee auto’s fors beschadigd geraakt. Het ongeval ontstond toen één van de voertuigen op de hoofdrijbaan reed en het andere voertuig net op dat moment het kruispunt op wilde rijden. Door een voorrangsfout kwamen beide auto’s met elkaar in botsing met veel schade tot gevolg. Eén ambulance en een drie-tal politie eenheden werden direct naar de ongeval locatie gestuurd en waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich direct om de slachtoffers ontfermt en twee personen onderzocht. Niemand raakte gewond en vervoer voor de twee slachtoffers was daarom ook niet nodig. De politie heeft ten tijde van de aanrijding een deel van de rijbaan afgesloten en het verkeer langs het ongeval begeleid. Na onderzoek van de aanrijdings-selecteur heeft de bergingsdienst beide auto’s meegenomen.

Foto’s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook