Logo 112NOF

Inwoonster(19) gemeente Noardeast-Fryslân aangehouden

LEEUWARDEN – Een 19-jarige inwoonster van de gemeente Noardeast-Fryslân is afgelopen maandag aangehouden. Na aanleiding van een onderzoek naar inbraken en drugshandel, werd in een loods aan de Ceresweg een inval gedaan. Naast 279 XTC pillen en een fles GHB, werden er meerdere laptops en gereedschap wat mogelijk van diefstal afkomstig was gevonden. Naast de vrouw werd ook een 32-jarige inwoner van de stad aangehouden, beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Foto Politie Leeuwarden


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook