Logo 112NOF

Grote brand verwoest loods Munnekezijl

MUNNEKEZIJL – Een grote brand heeft in de nacht van maandag op dinsdag een loods aan de Olde Borchweg verwoest. Om 2:10 uur werd het eerste brandweerkorps gealarmeerd, vrij snel werd er opgeschaald naar grote brand en later naar zeer grote brand. Bij het ter plaatse gaan was de vuurgloed al waar te nemen. De loods was niet meer te redden, wel kon worden voorkomen dat een woonhuis bespaard bleef. Diverse brandweerkorpsen uit Groningen en Friesland hebben de vuurzee  bestreden. De weg werd door de politie afgesloten. Bij de brand is mogelijk wel asbest vrijgekomen.

Foto´s Jelke Jongsma


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook