Logo 112NOF

Onderzoek Triemen, kleine hoeveelheid explosieve stof aangetroffen(Video)

TRIEMEN – Het onderzoek in de woning waar zondagmorgen een 50 jarige man gewond raakte bij een explosie is nog niet afgerond. Zondagmiddag heeft de EOD onderzoek gedaan en werd een kleine hoeveelheid explosieve stof aangetroffen. Deze aangetroffen stof zal elders onschadelijk worden gemaakt. Onderzoek zal moeten uitwijzen waarom de man deze explosieve stof in huis had en wat de oorzaak van de explosie is geweest.  De man ligt in het ziekenhuis en  kon nog niet door de politie worden gehoord. De woning is inmiddels vrijgegeven.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook