Logo 112NOF

Man gewond na explosie in woning de Triemen

TRIEMEN – Een man is zondagmorgen gewond geraakt in een woning aan de Migchelbrinkwei. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, de man bleek gewond te zijn geraakt aan zijn hand/arm doordat er iets was geëxplodeerd.  Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De woning is door de politie ontruimd en de (EOD) Explosieven Opruimingsdienst van defensie  is opgeroepen om nader  te onderzoeken wat er geëxplodeerd is.

Foto’s 8 t/m 12 Jelke Jongsma


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook