Logo 112NOF

Brandweer in actie voor schoorsteenbrand

DOKKUM – De brandweer moest zaterdagavond uitrukken voor een schoorsteenbrand aan de Harddraversdijk. Bij het ter plaatse komen bleek dat de bewoner inmiddels bezig was op het dak om een bluspoging te ondernemen.  Brandweerlieden hebben vervolgens met behulp van de hoogwerker de brand bestreden.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook