Logo 112NOF

Persoon gewond bij auto in de sloot

DE WESTEREEN – In de Mieden richting de Eastbroeksterwei heeft donderdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij is één persoon gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen de bestuurder(ster) plotseling de controle over het stuur verloor. De auto kwam in de berm terecht en uiteindelijk in de greppel tot stilstand. Diverse politie eenheden en een ambulance werden direct gewaarschuwd en naar het opgegeven adres toegestuurd. Het slachtoffer werd vervolgens door het ambulancepersoneel onderzocht en naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ten tijde van het ongeval voor de afzetting gezorgd en een berger ingeschakeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook