Logo 112NOF

Wegwerkzaamheden aan Boppewei/Foarstrjitte De Westereen (Video)

DE WESTEREEN – Door werkzaamheden is er momenteel geen verkeer mogelijk vanaf de Sintrale As richting De Boppewei / Foarstrjitte. Het asfalt was op diverse plekken erg slecht, ook word het brugdek waar diepe gaten in zaten gelijk aangepakt. Fietsers kunnen nog wel gebruik blijven maken van het fietspad. Ondanks er tijdig via borden is geïnformeerd reden er toch diverse automobilisten richting de brug, met gevolg dat men kon keren om een andere route te kiezen. Als alles volgens planning verloopt zullen de werkzaamheden tot en met 13 november duren.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook