Logo 112NOF

Auto in sloot na onwelwording

OOSTERNIJKERK – Op het Ald Each zijn verschillende hulpverleners maandagmiddag gezamenlijk in actie gekomen bij een ongeval met een personenauto.
Het ongeval ontstond toen de man met zijn auto over ’T Each reed en achter het stuur onwel werd. De auto raakte van de weg en kwam uiteindelijk half in de sloot tot stilstand. Omstanders zagen de auto liggen en hebben direct via 1-1-2 de hulpverleners gewaarschuwd.
Omstreeks kwart over drie kwam de melding binnen en werd zowel de politie, ambulance als het brandweerkorps van Ternaard gealarmeerd. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam en een hulpverleningsvoertuig van brandweer Leeuwarden werden in eerste instantie gealarmeerd, maar konden al snel afgemeld worden. De mannelijke inzittende werd snel door de hulpverleners uit zijn voertuig gehaald en vervolgens behandeld. Per ambulance werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis in Leeuwarden overgebracht. De VOA (verkeersongevallenanalyse) van de politie kwam daarop ter plaatse en heeft direct een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto´s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook