Logo 112NOF

Brandweer in actie voor schoorsteenbrandje De Westereen(Video)

DE WESTEREEN – Vrijdagmiddag moest de brandweer in actie komen voor een schoorsteenbrandje aan de Margryt. Ter plaatse gekomen bleek het enigszins mee te vallen, met een ter plaatse gekomen hoogwerker werd het rookkanaal van bovenaf geïnspecteerd. Voor de zekerheid is met de ramoneur het rookkanaal geveegd.

Foto´s 10 t/m 12 Ate Atema

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook