Logo 112NOF

Auto in de vangrail op Sintrale As N356

DAMWÂLD – Op de Sintrale As – N356 net voor het viaduct met de Doniawei heeft zondag aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto flink beschadigd is geraakt. De bestuurder kwam met zijn auto vanuit de richting van Dokkum rijden en verloor net voor het viaduct plotseling de macht over het stuur. Het voertuig kwam recht tegen de vangrail terecht, maakte een halve draai en kwam vervolgens tegen de rijrichting in tot stilstand.
De bestuurder kon zelfstandig zijn voertuig verlaten en met alleen de schrik in de benen kwam de man er zonder kleerscheuren vanaf. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de rechter rijstrook afgesloten om een veilige werkplek te creëren en verder de administratieve zaken met de man afgehandeld.
De auto is vervolgens door een bergingsdienst meegenomen en de provincie heeft de afhandeling van de schade aan de vangrail op zich genomen.

Foto´s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook