Logo 112NOF

Auto in botsing op kruising Haadwei Damwâld

DAMWÂLD – Sinds de nieuwe herindeling van de Haadwei hebben zich op de kruising ter hoogte van de Rabobank al verschillende aanrijdingen plaatsgevonden. Ook deze vrijdagavond was het weer raak en kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De voertuigen kwamen omstreeks kwart over tien met elkaar in botsing nadat de personen achter het stuur zich naar alle waarschijnlijkheid over het hoofd hadden gezien. Een aanrijding was het gevolg en door de klap raakten beide voertuig fors beschadigd.

De hulpdiensten werden direct naar het ongeval toegestuurd en naast een ambulance kwamen ook enkele politie-eenheden ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft één van de betrokkenen in de ambulance onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De andere persoon kwam eveneens met de schrik vrij. De politie heeft vervolgens een blaastest afgenomen en verder de administratieve zaken met de betrokkenen afgehandeld. Een berger heeft beide auto’s afgesleept.

Foto´s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook