Logo 112NOF

Motorrijder gewond bij ongeval Burdaard

BURDAARD – Een motorrijder is vrijdag gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Wânswerterdyk, een ambulance kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, de politie heeft ter plaatse het verkeer geregeld. Vermoedelijk zag de bestuurder van de personenauto de motorrijder over het hoofd. Een poging van de bestuurder van de motor om een botsing te voorkomen liep op niets uit, een botsing kon niet meer worden voorkomen. Bergingsbedrijf  Boersma heeft de motor en auto afgesleept.

Foto´s Ytzen Korf

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook