Logo 112NOF

Afsluitingen Miedloane en de Broekloane

DE WESTEREEN – Vanaf 19 oktober zullen de Miedloane en de Broekloane zijn afgesloten zijn voor het gemotoriseerd verkeer. Er word een gasleiding onder de Swemmer door geboord. Het verkeer zal worden omgeleid, fietsers hebben nog wel doorgang . De werkzaamheden duren  t/m 23 oktober.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook