Logo 112NOF

Schoorsteenbrand aan Westersingel Noardburgum(Video)

NOARDBURGUM – Woensdagavond kreeg de brandweer een melding van een schoorsteenbrand aan de Westersingel. Ter plaatse gekomen leek het wat mee te vallen, wel is in de woning een grondige inspectie gedaan. Later is de hoogwerker opgesteld om het rookkanaal met behulp van een ramoneur te vegen.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook