Logo 112NOF

Auto beland in sloot, bestuurder onbekend

KOLLUMERZWAAG – Een personenauto is zaterdagavond in de sloot beland aan de Foarwei.  Het voertuig rijdend in de richting van Veenklooster, kwam eerst aan de rechterzijde van de weg in de berm, vermoedelijk heeft de bestuurder geprobeerd om het voertuig weer de weg op te krijgen. Echter schoot het voertuig door en kwam aan de linkerzijde in de sloot tot stilstand. Bij het ter plaatse komen bleek dat niemand van de aanwezigen had gereden. De eigenaar van het voertuig melde dat hij het voertuig niet had bestuurd, hij kon ook niet vertellen wie dan wel had gereden Bergingsbedrijf Boersma heeft het voertuig uit de sloot getakeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook