Logo 112NOF

Auto in de sloot door glad wegdek

SUWÂLD – Een personenauto is vrijdagmiddag in een sloot beland aan de Symen Halbeswei. Doordat er in de weilanden gewerkt werd, was de weg behoorlijk glad geworden.  Het voertuig raakte in de slip en belande in de naastgelegen sloot.

Foto´s Jeffrey Klaaijsen


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook