Logo 112NOF

Auto slaat over de kop bij Wetsens

WETSENS – Op de Dokkumerwei heeft donderdagochtend bij een verkeersongeval een auto op zijn dak terecht gekomen. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar de auto liep wel forse schade op. Het ongeval ontstond omstreeks kwart voor tien toen de bestuurder met zijn auto vanuit Dokkum in de richting van Wetsens reed. De jonge bestuurder wilde iets uit zijn broodtrommel halen, maar in een bocht ging het mis en verloor hij de controle over het stuur. De auto kwam in de linker berm terecht en na een stuurcorrectie werd het voertuig door een stoeprand gelanceerd. Uiteindelijk kwam de auto op de zijn kop op het fietspad tot stilstand.
De hulpdiensten werden direct gewaarschuwd en naar de opgeven locatie gestuurd. Het ambulancepersoneel heeft de jonge bestuurder kort onderzocht, maar wonderwel raakte hij verder niet gewond en vervoer naar het ziekenhuis was daarom ook niet nodig. De politie is eveneens ter plaatse gekomen en heeft samen met de familie de administratieve zaken afgehandeld en een berger ingeschakeld. De bergingsdienst heeft het voertuig op zijn wielen gezet en vervolgens afgesleept. Het verkeer ondervond geen hinder door dit incident.

Foto´s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook