Logo 112NOF

Personenauto uitgebrand in Dokkum

DOKKUM – Aan de Titus Brandsmastrjitte is woensdagavond rond kwart over zeven een auto in vlammen opgegaan. De brandweer werd rond tien voor half acht gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Ook de politie kwam ter plaatse en verzorgde de afzetting. De brandweer heeft het vuur onder controle gekregen met behulp van twee stralen hogedruk en blusschuim. Na enige tijd was het vuur onder controle. Een naastgelegen auto raakte eveneens beschadigd door de hitte. Na het blussen hebben brandweer en politie de eigenaren korte tijd ondersteund in het afhandelen van de schadeformulieren. De brand lijkt te zijn ontstaan in het motorcompartiment van de auto, vermoedelijk door technisch malheur.

Foto’s 112 Dokkum

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook