Logo 112NOF

Burgemeester sluit drugspand Westergeest

Burgemeester Johannes Kramer heeft op vrijdag 2 oktober 2020 een woning aan de Prellewei in Westergeest gesloten. De sluiting is op grond van artikel 13b van de Opiumwet en geldt voor de periode van een half jaar. Begin maart trof de politie op deze locatie een handelshoeveelheid harddrugs aan. Ook werden er goederen aangetroffen die bestemd zijn voor de handel in harddrugs. De burgemeester heeft daarop het pand laten sluiten. Het doel van de tijdelijke sluiting is om een einde te maken aan de bekendheid en het gebruik van deze woning als drugspand.

Burgemeester Kramer:
“De handel yn harddrugs hat in grutte ympakt op de feiligens en leefberens yn ús gemeente. Ik treed hjir dan ek stevich tsjin op.”


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook