Logo 112NOF

Pogingen tot inbraak bij bedrijven Feanwâlden

FEANWÂLDEN  – In de nacht van woensdag naar donderdag is zijn er diverse pogingen tot inbraak geweest. Deze pogingen vonden plaats bij bedrijven in het dorp. De politie vraag mensen die informatie hebben te bellen met 0900-8844. In het geval van een verdachte situatie kan 112 worden gebeld.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook