Logo 112NOF

Fietsster gewond na botsing

DOKKUM – Dinsdagmiddag is een fietsster gewond geraakt nadat ze in botsing was gekomen met een auto, en hierbij lelijk ten val kwam. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis. Mogelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. Het verkeer ondervond ten tijde van het ongeval geen hinder.

Foto´s Kornelis Atema

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook