Logo 112NOF

Auto in de sloot langs Lauwersseewei N361

DOKKUM – bij een eenzijdig ongeval zijn zondagmiddag twee gewonden gevallen op de Lauwersseewei N361. Door onbekende oorzaak raakte een personenauto van de weg en belande vervolgens in een naastgelegen sloot. Diverse hulpverleners waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De weg werd door de politie afgesloten voor het verkeer.

Foto´s Ingezonden

 

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook