Logo 112NOF

Schade aan brug Schuilenburg na aanvaring

SCHUILENBURG – Afgelopen maandagnacht heeft een schip de brug aangevaren. Een duiker heeft woensdag het remmingwerk geïnspecteerd en hieruit werd duidelijk dat er sprake was van schade. Deze schade zal binnenkort  worden hersteld volgens Rijkswaterstaat, het scheepvaartverkeer kan de brug veilig passeren.

Foto’s Rijkswaterstaat

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook