Logo 112NOF

Werkzaamheden aan spoor De Westereen(Video)

DE WESTEREEN – Dit weekend waren er werkzaamheden op en rond het spoor. Zo werden in De Westereen ook werkzaamheden uitgevoerd. Met een speciale stopmachine werd het spoor ietsjes verder naar het perron verschoven, en werd waar nodig het ballastgrind aangevuld. De werkzaamheden houden verband met regulier onderhoud en de extra sneltrein Leeuwarden Groningen.

 

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook