Logo 112NOF

Traumahelikopter ingezet na allergische reactie

BURGUM – Zondagmiddag kregen de hulpdiensten een melding bij de Kruiskerk waar een persoon onwel geworden zijn. Omdat de situatie zich in eerste instantie ernstig liet aanzien werden naast twee ambulances ook een traumateam opgeroepen. De man kreeg een allergische reactie na vermoedelijk een steek van een wesp. Na behandeling in de ambulance bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig.

Foto´s Hendrik Dijkstra

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook