Logo 112NOF

Bestelbusje rijd zich vast in tunnel

FEANWÂLDEN – Zaterdagmiddag was de tunnel onder de Rûnwei korte tijd gestremd. Een bestelbusje met een aanhangwagen met daarop een minikraantje had zich vast gereden en versperde de doorgang. De bestuurder kon met behulp van een omstander de lucht uit de banden laten lopen en zo de minikraan van de aanhangwagen rijden. Het is onbekend of er schade is ontstaan.

Ingezonden foto´s

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook