Logo 112NOF

Werkzaamheden aan spoor Feanwâlden(Video)

FEANWÂLDEN – Dit weekend worden er  werkzaamheden aan het spoor uitgevoerd. In de nacht van vrijdag naar zaterdag werd begonnen om de oude wissel, en het ballastgrind te verwijderen en de oude spoorstaven uit de overweg weg te halen. Een speciale machine kwam vrijdagnacht aan op het station in Hurdegaryp. Deze zal als het spoor weer op zijn plek ligt deze weer waterpas leggen. Zaterdag werd met een grote hijskraan de nieuwe wissel in verschillende delen op zijn plaats gehesen.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook