Logo 112NOF

Dode bij brand in woning De Westereen

DE WESTEREEN – Bij een brand in een woning is vrijdagavond een overleden man aangetroffen. De brandweer ontving de melding rond 20:00 uur. Bij het ter plaatse komen bleken de ramen van de desbetreffende woning zwart van rookaanslag te zijn. In de woning bleek nog een man aanwezig te zijn, voor hem kwam alle hulp te laat. Brandweerlieden hebben de woning met ademlucht betreden en de ramen opengezet om te ventileren. Er is door de politie onderzoek gedaan in de woning, daarbij is vastgesteld dat er sprake is van een noodlottig ongeval.


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook