Logo 112NOF

Ernstig ongeval op Ljouwerterdyk

FERWERT – Bij een ernstig ongeval op de Ljouwerterdyk zijn vrijdagavond twee personen bekneld geraakt in hun voertuig. Twee personenauto’s waren hier frontaal met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten werden massaal richting de ongevallocatie gestuurd om eerste hulp te bieden aan de slachtoffers. Ook een traumahelikopter is ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De brandweer heeft beide slachtoffers uit hun benarde positie bevrijd. De politie heeft ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De weg was gedurende het ongeval en de afhandeling afgesloten voor het verkeer.

Foto’s Ytzen Korf


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook