Logo 112NOF

Brommobiel rijdt glazen wand restaurant kapot

DOKKUM –Op het parkeerterrein van een visrestaurant op de Zuiderschans is vrijdagavond een brommobiel tegen de glazenwand van het pand aan gereden. Niemand raakte gewond, maar de klap zorgde voor flink wat schade. Even na zes uur in de avond ging het mis op het parkeerterrein van het visrestaurant. De bestuurder van de brommobiel wilde het voertuig in beweging brengen, maar schoot plotseling met voorkant tegen de glazen voorgevel aan. Naast de politie en ambulance werd ook het brandweerkorps van Dokkum naar het adres toegestuurd. De brandweer is kort ter plaatse geweest, maar is vlot daarna terug gekeerd omdat er verder geen inzet nodig was. De bestuurder van het voertuig raakte niet gewond en is door de politie meegenomen. Op het moment van het ongeval zat er niemand voor het raam. De politie zal de toedracht van het ongeval onderzoeken.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook