Logo 112NOF

Inhoud magnetron vat vlam in Talma Hoeve

FEANWÂLDEN – Woensdagavond kreeg de brandweer een melding van een nacontrole in Talma Hoeve aan de Johanneswâld. De inhoud van een magnetron welke in het appartement stond had vlam gevat, wat voor  lichte rookontwikkeling zorgde. Bij het ter plaatse komen hebben de brandweerlieden een controle uitgevoerd en de magnetron naar buiten gebracht.  Met een overdrukventilator werd de vervolgens de woning geventileerd.

Foto’s Kornelis Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook