Logo 112NOF

Auto beland in Trekvaart

DRIEZUM – Een automobilist is dinsdagmiddag rond half vijf gewond geraakt, nadat hij met zijn voertuig in de Trekvaart belandde nabij Driezum. De hulpdiensten kregen even voor half vijf de alarmering en kwamen allen met spoed ter plaatse. De automobilist kwam uit de richting van Driezum en reed richting Dokkum, toen het nog door onbekende oorzaak mis ging. Het voertuig raakte van de weg en belandde in de naastgelegen Trekvaart. De bestuurder kon zichzelf bevrijden en ging op het dak van de auto zitten, totdat de hulpverleners ter plaatse waren. De brandweer heeft de bestuurder van het dak geholpen, met behulp van een ladder. Vervolgens is de bestuurder overgedragen aan het ambulancepersoneel, hij is op locatie korte tijd behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft in samenwerking met Damstra het voertuig geborgen. De Trekwei N910 was ten tijde van de hulpverlening afgesloten voor het verkeer.

Foto´s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook