Logo 112NOF

Personenauto uitgebrand op Ljouwerterdyk – N357

HIJUM – Op de Ljouwerterdyk – N357 tussen de kruisingen met de Zuidermiedweg en de Hijumerweg heeft dinsdagmiddag brand gewoed in een personenauto. Niemand raakte gewond, maar de auto raakte wel flink beschadigd. De inzittenden van het voertuig reden over de Ljouwerterdyk in de richting van Hallum. Plotseling ontstond er brand in het voertuig. De persoon achter het stuur kon de auto nog snel in de berm parkeren en alle inzittenden wisten het voertuig op tijd te verlaten.
Direct werd er met 1-1-2 gebeld en omstreeks kwart voor één werd het brandweerkorps van Hallum evenals een éénheid van de politie naar het adres toegestuurd.
De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel onder controle te krijgen. Ondanks dat de brand snel geblust was kon men niet voorkomen dat het voertuig volledig verloren ging door de brand. De politie heeft ten tijde van de brand één rijbaan afgesloten en verkeer via de parallelweg geleid.

Foto’s Ate Atema

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook