Logo 112NOF

Werkzaamheden aan spoor afgerond, dienstregeling hervat(Video)

DE WESTEREEN –  Na een dikke week  van dag en nacht hard doorwerken op het spoor tussen Hurdegaryp en Buitenpost, kon maandag de normale dienstregeling weer worden hervat. In de nacht van zondag naar maandag werd er eerst nog een testrit gereden, rond 01:30 uur passeerde deze trein het station van De Westereen. Bijzonder aan deze trein was de tekst welke op de cabine stond, hier stonden namelijk de namen van twee werknemers afgebeeld, welke met pensioen gingen. Beide mannen stonden nietsvermoedend op het station van Buitenpost de trein op te wachten.

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook