Logo 112NOF

Forse schade bij ongeval Gytsjerk

GYTSJERK – Op de rotonde van de Nieuwe Straatweg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee voertuigen forse schade hebben opgelopen. Omstreeks half twee kwam de melding bij de meldkamer binnen en werden politie en ambulance naar het opgegeven adres toegestuurd. Bij aankomst werd duidelijk dat midden op de rotonde twee voertuigen met elkaar in botsing waren gekomen en daarbij forse schade hadden opgelopen. Het ambulancepersoneel heeft ter plekke één persoon onderzocht op eventuele verwondingen. Er was geen dermate letsel aanwezig dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was, waardoor de vrouw in kwestie door het ambulancepersoneel naar huis werd begeleid. Ook de andere betrokken persoon kwam met de schrik vrij. De politie heeft voor een veilige werkomgeving gezorgd en enkel voorbij komend verkeer in goede banen geleid. Verder heeft men het ongeval verder afgehandeld en er voor gezorgd dat er een sleepdienst ter plekke kwam om de voertuigen mee te nemen.

Foto’s Ate Atema


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook