Logo 112NOF

Auto en tractor in botsing

NOARDBURGUM – Vrijdag aan het begin van de avond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een verkeersongeval op de Swarte Mar. Ter plaatse bleken in de bocht naar de Dokter Ypeijlaan een personenauto en een tractor met elkaar in botsing te zijn gekomen.   De personenauto belande hierbij in de naastgelegen sloot. De tractor kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder van de personenauto wits het voertuig zelfstandig te verlaten, en bleek niet gewond te zijn. Een traumahelikopter welke ook onderweg was naar de ongeval locatie werd geannuleerd.

 

Foto´s 1 t/3 Hendrik Dijkstra


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook