Logo 112NOF

Overgang weer open na werkzaamheden

DE WESTEREEN – Na een aantal dagen stremming kon vandaag de overweg in het dorp weer normaal worden gepasseerd. In verband met werkzaamheden aan het spoor tussen Hurdegaryp en Buitenpost, waren diverse overgangen afgesloten. Vandaag werd door een stopmachine de rails op zijn plek gelegd en getrild. Het werk is nog niet helemaal afgerond,  in Hurdegaryp was de ondergrond dusdanig slecht dat machines wegzakten. Ook  bij het station in Buitenpost moet nog enig werk gedaan worden. De overgang in Feanwâlden is inmiddels ook weer opengesteld voor het verkeer.

 

 


Contact

Tips of vragen?
redactie112nof@gmail.com

Foto's en teksten zijn eigendom van 112 NOF tenzij anders aangegeven.


Privacy

112 Nof probeert zo respectvol mogelijk te werk te gaan wbt. het maken van foto en film. Zo worden bij auto's de kentekens weggehaald en eventuele betrokkenen onherkenbaar gemaakt. Privacy heeft bij ons dan ook de hoogste prioriteit.


Reacties via Facebook en of Messenger

Ongepaste reacties welke via de Facebook pagina, of via Messenger worden gegeven, worden direct verwijderd. Deze persoon(en) zal(zullen) zonder waarschuwing worden geblokkeerd.


Volg ons ook op:

Facebook